• ANASAYFA
  • KURUMSAL
    • HAKKIMIZDA
    • VİZYON
    • MİSYON
    • İŞ AKIŞ SÜREÇLERİ
    • YÖNETİM
    • FAKÜLTE YÖNETİM KURULU
    • DEKANIMIZIN MESAJI
    • İÇ KONTROL
      • Hizmet Envanteri
      • Kamu Hizmet Standartları
      • Teşkilat Şeması
      • Organizasyon Şeması
      • Görev Dağılım Çizelgesi
      • Hassas Görevler Envanteri
      • Görev Tanımları
    • KURULLAR VE KOMİSYONLAR
  • BÖLÜMLER
    • Turizm İşletmeciliği / Tourism Management
      • Tourism Management (English Program)
      • Turizm İşletmeciliği (Türkçe Program)
    • Turizm Rehberliği
    • Gastronomi ve Mutfak Sanatları
    • Yiyecek ve İçecek İşletmeciliği
  • ADAY ÖĞRENCİLER
    • Taban Puanlar
    • Telegram Gruplarımız
    • Sosyal Medya Hesaplarımız
    • Erasmus+ Öğrenci Hareketliliği
  • KALİTE ÇALIŞMALARI
  • İLETİŞİM
English
Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi
Turizm Fakültesi
  • ANASAYFA
  • KURUMSAL
    • HAKKIMIZDA
    • VİZYON
    • MİSYON
    • İŞ AKIŞ SÜREÇLERİ
    • YÖNETİM
    • FAKÜLTE YÖNETİM KURULU
    • DEKANIMIZIN MESAJI
    • İÇ KONTROL
      • Hizmet Envanteri
      • Kamu Hizmet Standartları
      • Teşkilat Şeması
      • Organizasyon Şeması
      • Görev Dağılım Çizelgesi
      • Hassas Görevler Envanteri
      • Görev Tanımları
    • KURULLAR VE KOMİSYONLAR
  • BÖLÜMLER
    • Turizm İşletmeciliği / Tourism Management
      • Tourism Management (English Program)
      • Turizm İşletmeciliği (Türkçe Program)
    • Turizm Rehberliği
    • Gastronomi ve Mutfak Sanatları
    • Yiyecek ve İçecek İşletmeciliği
  • ADAY ÖĞRENCİLER
    • Taban Puanlar
    • Telegram Gruplarımız
    • Sosyal Medya Hesaplarımız
    • Erasmus+ Öğrenci Hareketliliği
  • KALİTE ÇALIŞMALARI
  • İLETİŞİM

Yönetmelikler

YÖNETMELİKLER

-Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Ön Lisans ve Lisans Eğitim-Öğretim Yönetmeliği
-Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Yabancı Dil Eğitim-Öğretim ve Sınav Yönetmeliği
-Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Yaz Okulu Yönetmeliği
-Yükseköğretim Kurumlarında Önlisans ve Lisans Düzeyindeki Programlar Arasında Geçiş, Çift Anadal, Yan Dal ile Kurumlar Arası Kredi Transferi Yapılması -Esaslarına İlişkin Yönetmelik
-Yükseköğretim Kurumları Öğrenci Disiplin Yönetmeliği
-Yükseköğretim Kurumları Öğrenci Konseyleri ve Yükseköğretim Kurumları Ulusal Öğrenci Konseyi Yönetmeliği

 
  • ADAY ÖĞRENCİ
  • Turizm İşletmeciliği Anabilim Dalı
  • Sağlık Turizmi İşletmeciliği Anabilim Dalı
  • İş İlanları
  • Ders Programları
  • Çift Ana Dal ve Yan Dal
  • Fakültemizin Erişilebilirlik Ödülleri
  • Ders Kayıtları
  • Mezun Öğrenci İş Süreci
  • TUBİTAK Öğrenci Projeleri
  • Kalite Çalışmaları
  • Akademik Takvim
  • Yönetmelikler ve Yönergeler
  • Staj Belgeleri
  • Engelsiz Kampüs
  • Fakülte Engelli Öğrenci Danışmanı


Copyright © 2019 Bilgi İşlem Daire Başkanlığı