• ANASAYFA
  • KURUMSAL
    • HAKKIMIZDA
    • VİZYON
    • MİSYON
    • İŞ AKIŞ SÜREÇLERİ
    • YÖNETİM
    • FAKÜLTE YÖNETİM KURULU
    • DEKANIMIZIN MESAJI
    • İÇ KONTROL
      • Hizmet Envanteri
      • Kamu Hizmet Standartları
      • Teşkilat Şeması
      • Organizasyon Şeması
      • Görev Dağılım Çizelgesi
      • Hassas Görevler Envanteri
      • Görev Tanımları
    • KURULLAR VE KOMİSYONLAR
  • BÖLÜMLER
    • Turizm İşletmeciliği / Tourism Management
      • Tourism Management (English Program)
      • Turizm İşletmeciliği (Türkçe Program)
    • Turizm Rehberliği
    • Gastronomi ve Mutfak Sanatları
    • Yiyecek ve İçecek İşletmeciliği
  • ADAY ÖĞRENCİLER
    • Taban Puanlar
    • Telegram Gruplarımız
    • Sosyal Medya Hesaplarımız
    • Erasmus+ Öğrenci Hareketliliği
  • KALİTE ÇALIŞMALARI
  • İLETİŞİM
English
Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi
Turizm Fakültesi
  • ANASAYFA
  • KURUMSAL
    • HAKKIMIZDA
    • VİZYON
    • MİSYON
    • İŞ AKIŞ SÜREÇLERİ
    • YÖNETİM
    • FAKÜLTE YÖNETİM KURULU
    • DEKANIMIZIN MESAJI
    • İÇ KONTROL
      • Hizmet Envanteri
      • Kamu Hizmet Standartları
      • Teşkilat Şeması
      • Organizasyon Şeması
      • Görev Dağılım Çizelgesi
      • Hassas Görevler Envanteri
      • Görev Tanımları
    • KURULLAR VE KOMİSYONLAR
  • BÖLÜMLER
    • Turizm İşletmeciliği / Tourism Management
      • Tourism Management (English Program)
      • Turizm İşletmeciliği (Türkçe Program)
    • Turizm Rehberliği
    • Gastronomi ve Mutfak Sanatları
    • Yiyecek ve İçecek İşletmeciliği
  • ADAY ÖĞRENCİLER
    • Taban Puanlar
    • Telegram Gruplarımız
    • Sosyal Medya Hesaplarımız
    • Erasmus+ Öğrenci Hareketliliği
  • KALİTE ÇALIŞMALARI
  • İLETİŞİM

Hizmet Envanteri

/Newfiles/101/Content/Hizmet Envanteri_jpg(2).pdf
  • Organizasyon Şeması
    • Hizmet Envanteri
    • Kamu Hizmet Standartları
    • Organizasyon Şeması


Copyright © 2019 Bilgi İşlem Daire Başkanlığı