ANASAYFA
KURUMSAL
HAKKIMIZDA
VİZYON
MİSYON
İŞ AKIŞ SÜREÇLERİ
YÖNETİM
FAKÜLTE YÖNETİM KURULU
DEKANIMIZIN MESAJI
İÇ KONTROL
Hizmet Envanteri
Kamu Hizmet Standartları
Teşkilat Şeması
Organizasyon Şeması
Görev Dağılım Çizelgesi
Hassas Görevler Envanteri
Görev Tanımları
KURULLAR VE KOMİSYONLAR
BÖLÜMLER
Turizm İşletmeciliği / Tourism Management
Tourism Management (English Program)
Turizm İşletmeciliği (Türkçe Program)
Turizm Rehberliği
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Yiyecek ve İçecek İşletmeciliği
ADAY ÖĞRENCİLER
Taban Puanlar
Telegram Gruplarımız
Sosyal Medya Hesaplarımız
Erasmus+ Öğrenci Hareketliliği
KALİTE ÇALIŞMALARI
İLETİŞİM
English
Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi
Turizm Fakültesi
ANASAYFA
KURUMSAL
HAKKIMIZDA
VİZYON
MİSYON
İŞ AKIŞ SÜREÇLERİ
YÖNETİM
FAKÜLTE YÖNETİM KURULU
DEKANIMIZIN MESAJI
İÇ KONTROL
Hizmet Envanteri
Kamu Hizmet Standartları
Teşkilat Şeması
Organizasyon Şeması
Görev Dağılım Çizelgesi
Hassas Görevler Envanteri
Görev Tanımları
KURULLAR VE KOMİSYONLAR
BÖLÜMLER
Turizm İşletmeciliği / Tourism Management
Tourism Management (English Program)
Turizm İşletmeciliği (Türkçe Program)
Turizm Rehberliği
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Yiyecek ve İçecek İşletmeciliği
ADAY ÖĞRENCİLER
Taban Puanlar
Telegram Gruplarımız
Sosyal Medya Hesaplarımız
Erasmus+ Öğrenci Hareketliliği
KALİTE ÇALIŞMALARI
İLETİŞİM
Kamu Hizmet Standartları
/Newfiles/101/Content/Hizmet Standardı.pdf
Organizasyon Şeması
Hizmet Envanteri
Kamu Hizmet Standartları
Organizasyon Şeması