Yarışmada Dereceye Giren Öğrencilerimiz Ödüllerini Aldılar

Bu yıl 14.sü düzenlenen 24 ülkeden ( Amerika, İspanya, Güney Kore, İsveç, Rusya vb.) 2000’nin üzerinde katılımcı ile 11-15 Şubat 2016 tarihlerinde İstanbul’da gerçekleşen ‘İstanbul Gastronomi Festivali’ne Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi, Turizm Fakültesi Yiyecek İçecek İşletmeciliği Bölümü öğrencilerimizden;

-Yılın En iyi Üniversitesi Kategorisi; İlhan Avcu, Furkan Çakmak ve Yiğit Yeşilova (Dünya Üçüncülüğü),

-Üniversiteler arası Tatlı Tabağı Kategorisi; Kübra Altay (Dünya Üçüncülüğü),

-Yılın Aşk Yemeği Kategorisi; Kübra Altay (Dünya Üçüncülüğü),

-Üniversiteler arası Tatlı Tabağı Kategorisi; Furkan Çakmak (Dünya Üçüncülüğü),

-Üniversiteler arası Balık Tabağı kategorisi; Sefa Karaduman (Merit/Dördüncülük) alarak okulumuzun gurur kaynağı olmuşlardır.

Ayrıca 18-19 Mart 2016 tarihlerinde Fethiye'de düzenlenen Şef Mavi Fethiye Ulusal Yemek Yarışması'nda okulumuzu temsilen Yiyecek İçecek İşletmeciliği 2. sınıf öğrencilerimizden Doğukan Özkara isimli öğrencimiz Üniversiteler arası Tatlı Tabağı kategorisinde Çikolata Çorbası isimli tatlı tabağı ile Altın madalya almıştır.

24.03.2016 Perşembe günü yarışmalarda dereceye giren öğrencilerimize ödül ve hediyeleri Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Rektörü Sayın Prof. Dr. Mansur HARMANDAR tarafından takdim edilmiştir. Yapılan ödül töreninde öğrencilerimize Fakülte Dekanımız Prof. Dr. Ozan BAHAR, Dekan Yardımcımız Doç. Dr. Umut AVCI, Yiyecek İçecek İşletmeciliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Hulusi DOĞAN ve Öğr. Gör. Egem ZAĞRALI eşlik etmişlerdir.

Son Güncelleme Tarihi : 24.03.2016 17:15:42 Okunma Sayısı : 1334