Muğla'nın Gururu Oldular

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Turizm Fakültesi Öğrencilerinin Büyük Başarısı;

Rusya, Azerbaycan, Bosna Hersek,Cezayir, Fransa, Hırvatistan,Güney Kore,Sırbistan, Kıbrıs ve daha 16 farklı ülkeden 400’ü yabancı olmak üzere toplam 2000 yarışmacı aşçının 66 kategoride yarıştığı 25’i yabancı 100 jüri üyesinin katılımıyla bu yıl 28-31 Ocak 2015 tarihinde İstanbul’da gerçekleşen 13.  Uluslararası İstanbul Mutfak Günleri Gastronomi Festivali’nde yarışan Turizm Fakültesi Yiyecek İçecek İşletmeciliği Bölümü öğrencilerimizden; İlker Çelik ‘Restoran Tatlı Tabağı’ kategorisinde Dünya İkinciliği, İlhan Avcu ‘Balık Tabağı’ kategorisinde Dünya İkinciliği, İskender Ulubaş ‘Balık Tabağı’ kategorisinde Dünya İkinciliği, Furkan Çakmak ‘Restoran Tatlı Tabağı’ kategorisinde Dünya İkinciliği ve Oktay Yalçın isimli öğrencimiz ‘Makarna Tabağı’ yarışmasında Dünya üçüncülüğü alarak okulumuzu en iyi şekilde temsil etmişlerdir.

Öğrencilerimizin bu başarısı yerel basında yer almıştır.

Son Güncelleme Tarihi : 19.02.2015 15:52:04 Okunma Sayısı : 800