Konaklama İşletmeciliği Öğrencileri Cem Caner Eryazıcıoğlu ve Doğukan Ünkan’dan Bir İlk

Fakültemiz Doktor Öğretim Üyesi Senem Yazıcı Yılmaz danışmanlığında, Konaklama İşletmeciliği Lisans öğrencilerinden Cem Caner Eryazıcıoğlu ve Doğukan Ünkan tarafından kurulan TETGE (Turizm Eğitim Teknolojileri Geliştirme Ekibi) takımı, Teknofest 2022 Eğitim Teknolojileri yarışmasında yarı finale geçmiştir.

Fakültemizde bir ilki gerçekleştiren öğrencilerimizi ve Doktor Öğretim Üyesi Senem Yazıcı Yılmaz’ı tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

Danışman                                                              Kaptan                                                                  Üye
Dr Öğr. Üyesi Senem Yazıcı Yılmaz                 Cem Caner Eryazıcıoğlu                                       Doğukan Ünkan

Son Güncelleme Tarihi : 22.04.2022 15:14 Okunma Sayısı : 1168