Fakültemiz Öğretim Üyeleri 2. ITHMC Konferansı'na Katıldılar

2. ITHMC (International Tourism and Hospitality Management Conference) 12-16 Ekim 2016 tarihlerinde Saraybosna’da Muğla Sıtkı Koçaman Üniversitesi, Kocaeli Üniversitesi ve Saraybosna Üniversitesinin işbirliğinde gerçekleştirilmiştir. Turizm Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Senem Yazıcı Organizasyon Komitesi Başkan Yardımcılığı yaptığı konferans için “Uluslararası platformda akademisyenler ile buluşma ve işbirliğini geliştirmek için önemli konferanslardan biri olma yolunda, ITHMC konferansı turizm alanına katkı koymaya devam edecektir” dedi.

Konferansa Turizm Fakültesi Öğretim Üyelerinden Yrd. Doç. Dr. Gökhan Ayazlar, Yrd. Doç. Dr. Reyhan Ayazlar, Yrd. Doç. Dr. Uğur Çalışkan, Yrd. Doç. Dr. Işıl Arıkan Saltık katılarak, başarılı birer sunum gerçekleşmiştir.

Ayrıca, Yrd. Doç. Dr. Senem Yazıcı, Prof. Dr. Sami Karacan ve Doç. Dr. Nusret Dreškovic katılımları ile işbirliği toplantısı gerçekleştirilmiş olup, gelecek yıllarda ITHMC konferansının Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Turizm Fakültesi tarafından Türkiye’de organize edilmesi konusunda fikir birliğine varılmıştır.

2.ITHMC Konferansı’nda Sunulan Bildiriler:

Evaluation of local (bio)climatic characteristics for tourism branding and marketing in the example of Erzurum city.

Süleyman Toy,       Uğur Çalışkan

A New Challenge of Tourism Employees: Cultural Intelligence

Senem Yazici

A study to determine problems of the Turkish Travel Agencies from Travel Agency Entrepreneurs Perspective

Senem Yazici,Seda Simsek, Ozan Bahar

How to develop tourism in Eastern Turkey: the remarks from travel agents

Uğur Çalişkan

A proposal to expand tourism revenues to locals; City activity plan and the sample of Erzurum

Süleyman Toy; Uğur Çalışkan

Contributions of regional development agencies on planning and financing of tourism in Turkey.

Uğur Çalişkan, Süleyman Toy

A Cross-cultural comparison of tourists’ memorable experiences.

Reyhan Arslan Ayazlar, Gökhan Ayazlar

Evaluation of Environmental Management Practices in Resort Hotels: An Importance-performance Analysis

Uygar Turgut, Umut Avci      Işıl Arikan-Saltik

Son Güncelleme Tarihi : 16.11.2016 09:44:14 Okunma Sayısı : 956