Balık ve Deniz Mahsülleri Eğitimi Gerçekleşti

"Balıklara Fısıldayan Adam" lakaplı eğitmen şef Ramazan Ceylan, 21 Mart 2019 tarihinde Mutfak Atölyesi'nde Yiyecek İçecek İşletmeciliği Bölümü öğrencilerimize balık ve deniz mahsülleri üzerine uygulama eğitimi verdi. Balık kokoreç, Balık simidi, Balık gözleme gibi birçok lezzetli yemeğin öğrencilerimiz tarafından yapıldığı etkinliğimizi Üniversite Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Hüseyin Çiçek de ziyaret etti. Öğrencilerimiz ve Şef Ramazan Ceylan'ın yaptığı  yemekleri tadan Sayın Çiçek yemekleri çok beğendiğini söyledi.

Öğrencilerimize balık ve deniz mahsülleri pişirme konusunda bilgilerini aktaran Sayın Ramazan Ceylan'a ve etkinliğimize katılan tüm öğrencilerimize teşekkür ederiz.

 

 

Son Güncelleme : 19.04.2019 09:47:19 Okunma Sayısı : 1287

Son Haberler