5. Ulusal Kırsal Turizm Kongresi Düzenlendi

“Ulusal Kırsal Turizm Kongresi”nin 5.si Nobel Bilim ve Araştırma Merkezi ve MSKÜ Marmaris Turizm Meslek Yüksekokulu işbirliği ile 18-22 Mayıs 2016 tarihleri arasında Marmaris'te düzenlenmiştir. Konaklama İşletmeciliği bölümümüzden Doç. Dr. Hüseyin Çeken’in başkan yardımcılığını yaptığı kongrede fakültemiz akademisyenlerinden Doç. Dr. Umut Avcı, Doç. Dr. Doğan Kutukız, Doç. Dr. Cafer Topaloğlu oturum başkanlığı yapmış; Prof. Dr. Ozan Bahar, Prof. Dr. Hulusi Doğan, Doç. Dr. Umut Avcı, Doç. Dr. Doğan Kutukız, Doç. Dr. Cafer Topaloğlu, Doç. Dr. Hüseyin Çeken, Yrd. Doç. Dr. Işıl Arıkan Saltık, Arş. Gör. Filiz Gümüş Dönmez, Arş. Gör. Derya Güney ve Arş. Gör. Volkan Aktan bilimsel çalışmalarıyla yer almıştır.

Son Güncelleme Tarihi : 06.06.2016 09:48:45 Okunma Sayısı : 1250