2. Aşçılık Festivali Gerçekleşti

21 Mayıs Salı günü 2. Aşçılık festivali Muğla Meslek Yüksekokulu, Milas Meslek Yüksekokulu, Datça Kazım Yılmaz Meslek Yüksekokulu, Ortaca Meslek Yüksekokulu, Marmaris Meslek Yüksekokulu Aşçılık Programları, Fakültemiz Yiyecek İçecek İşletmeciliği Bölümü ve Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümünün katkılarıyla gerçekleşti. Saat 12.00' da açılış kokteyli ile başlayan etkinlik, protokol konuşmaları ve gastronomi bilgi yarışmasının ardından Turizm Fakültesi bahçesinde yapılan ikramlar ile devam etti. Etkinlik sonunda Turizm Fakültesi bahçesinde yapılan sinema gösterimi ile etkinlik sonlandı.

2. Aşçılık festivali kapsamında yapılan Gastronomi Bilgi Yarışmasının kazananı Fakültemiz oldu. Bilgi yarışması ekibimizde bulunan Mert Sağlam, Kıymet Can ve Nuray Üzüm'ü tebrik ederiz.

Son Güncelleme : 30.07.2024 16:35 Okunma Sayısı : 95