MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ TURİZM FAKÜLTESİ BİRİM KALİTE KOMİSYONU ÜYELERİ

“Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Kalite Güvencesi ve Kalite Komisyonları Yönergesi”nin Birim Kalite Komisyonunun Oluşumu, Görevleri, Çalışma Usul ve Esasları Başlıklı 8. Maddesi

(1) Birim Kalite Komisyonu üyelerinin görev süresi üç yıldır. Görev süresi sona ermeden ayrılan üyenin yerine veya herhangi bir nedenle boşalan üyelik için kalan süreyi tamamlamak üzere aynı usulle yeni bir üye görevlendirilir. Görev süresi sona eren üye, aynı usulle yeniden görevlendirilebilir. Birim Kalite Komisyonu Başkanı o birimin Kalite Komisyonu Temsilcisidir.

(2) (Ek: 03/09/2025-710/3 Senato Kararı) Akademik Birimlerde, izinsiz veya mazeretsiz olarak bir takvim yılı içinde üç toplantıya katılmayan ve altı aydan fazla süre ile hastalık, kaza veya başka bir nedenle görev yapamaz durumda olanların üyeliği sonlanır ve kalan süre için yerine aynı usulle yeni üye görevlendirilir.

“Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Kalite Güvencesi ve Kalite Komisyonları Yönergesi”nin Birim Kalite Komisyonunun çalışma usul ve esasları Başlıklı 10. Maddesi

(1) Birim Kalite Komisyonu yılda en az dört kez olmak üzere Birim Kalite Komisyonu Başkanının çağrısı ile toplanır. Toplantılar Birim Kalite Komisyonu Başkanı tarafından gerekli görülen durumlarda çevrimiçi gerçekleştirilebilir.
 
BİRİM KALİTE KOMİSYONU ÜYELERİ BÖLÜMLER GÖREV SÜRELERİ
Prof. Dr. Cafer TOPALOĞLU Turizm İşletmeciliği 28.10.2027
Prof. Dr. Savaş ARTUĞER Turizm İşletmeciliği 28.10.2027
Dr. Öğr. Üyesi Emine YILMAZ Turizm İşletmeciliği 28.10.2027
Öğr. Gör. Dr. Fırat BİÇİCİ Turizm İşletmeciliği 28.10.2027
Dr. Öğr. Üyesi Merve BULUT Turizm İşletmeciliği 28.10.2027
Doç. Dr. Filiz GÜMÜŞ DÖNMEZ Turizm Rehberliği 16.10.2027
Dr. Öğr. Üyesi Hüseyin SALİKOĞLU Turizm Rehberliği 16.10.2027
Doç. Dr. V. Hazal ÖZYURT Gastronomi ve Mutfak Sanatları 16.10.2027
Öğr. Gör. Gizem KAVURMACI Gastronomi ve Mutfak Sanatları 16.10.2027
Doç. Dr. Özer ŞAHİN Yiyecek ve İçecek İşletmeciliği 17.10.2027
Arş. Gör. Bahar Sena YILMAZ Yiyecek ve İçecek İşletmeciliği 17.10.2027