ANASAYFA
KURUMSAL
HAKKIMIZDA
VİZYON
MİSYON
İŞ AKIŞ SÜREÇLERİ
YÖNETİM
FAKÜLTE YÖNETİM KURULU
DEKANIMIZIN MESAJI
İÇ KONTROL
Hizmet Envanteri
Kamu Hizmet Standartları
Teşkilat Şeması
Organizasyon Şeması
Görev Dağılım Çizelgesi
Hassas Görevler Envanteri
Görev Tanımları
KURULLAR VE KOMİSYONLAR
BÖLÜMLER
Turizm İşletmeciliği / Tourism Management
Tourism Management (English Program)
Turizm İşletmeciliği (Türkçe Program)
Turizm Rehberliği
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Yiyecek ve İçecek İşletmeciliği
ADAY ÖĞRENCİLER
Taban Puanlar
Telegram Gruplarımız
Sosyal Medya Hesaplarımız
Erasmus+ Öğrenci Hareketliliği
İLETİŞİM
English
Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi
Turizm Fakültesi
ANASAYFA
KURUMSAL
HAKKIMIZDA
VİZYON
MİSYON
İŞ AKIŞ SÜREÇLERİ
YÖNETİM
FAKÜLTE YÖNETİM KURULU
DEKANIMIZIN MESAJI
İÇ KONTROL
Hizmet Envanteri
Kamu Hizmet Standartları
Teşkilat Şeması
Organizasyon Şeması
Görev Dağılım Çizelgesi
Hassas Görevler Envanteri
Görev Tanımları
KURULLAR VE KOMİSYONLAR
BÖLÜMLER
Turizm İşletmeciliği / Tourism Management
Tourism Management (English Program)
Turizm İşletmeciliği (Türkçe Program)
Turizm Rehberliği
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Yiyecek ve İçecek İşletmeciliği
ADAY ÖĞRENCİLER
Taban Puanlar
Telegram Gruplarımız
Sosyal Medya Hesaplarımız
Erasmus+ Öğrenci Hareketliliği
İLETİŞİM
Profesyonel Bıçak Eğitimi
Son Güncelleme : 01.10.2024 15:49
Son Etkinlikler
Profesyonel Bıçak Eğitimi
01 Ekim 2024-01 Ekim 2024
2. Aşçılık Festivali
21 Mayıs 2024-21 Mayıs 2024
2024 Yılı Turizm Haftası Etkinlikleri
15 Nisan 2024-22 Nisan 2024
Maxx Royal Kariyer Etkinliği
20 Mart 2024-20 Mart 2024
Radisson Blu Kaş Kariyer Etkinliği
19 Mart 2024-19 Nisan 2024
Tümünü Gör