Anasayfa
ANASAYFA
KURUMSAL
BÖLÜMLER
ADAY ÖĞRENCİLER
KALİTE ÇALIŞMALARI
İLETİŞİM
Sonuç Bulunamadı
KURUMSAL
HAKKIMIZDA
VİZYON
MİSYON
İŞ AKIŞ SÜREÇLERİ
YÖNETİM
FAKÜLTE YÖNETİM KURULU
DEKANIMIZIN MESAJI
İÇ KONTROL
KURULLAR VE KOMİSYONLAR
İÇ KONTROL
Hizmet Envanteri
Kamu Hizmet Standartları
Teşkilat Şeması
Organizasyon Şeması
Görev Dağılım Çizelgesi
Hassas Görevler Envanteri
Görev Tanımları
BÖLÜMLER
Turizm İşletmeciliği / Tourism Management
Turizm Rehberliği
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Yiyecek ve İçecek İşletmeciliği
Turizm İşletmeciliği / Tourism Management
Tourism Management (English Program)
Turizm İşletmeciliği (Türkçe Program)
ADAY ÖĞRENCİLER
Taban Puanlar
Telegram Gruplarımız
Sosyal Medya Hesaplarımız
Erasmus+ Öğrenci Hareketliliği
English
Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi
Turizm Fakültesi
Menu
ANASAYFA
KURUMSAL
HAKKIMIZDA
VİZYON
MİSYON
İŞ AKIŞ SÜREÇLERİ
YÖNETİM
FAKÜLTE YÖNETİM KURULU
DEKANIMIZIN MESAJI
İÇ KONTROL
Hizmet Envanteri
Kamu Hizmet Standartları
Teşkilat Şeması
Organizasyon Şeması
Görev Dağılım Çizelgesi
Hassas Görevler Envanteri
Görev Tanımları
KURULLAR VE KOMİSYONLAR
BÖLÜMLER
Turizm İşletmeciliği / Tourism Management
Tourism Management (English Program)
Turizm İşletmeciliği (Türkçe Program)
Turizm Rehberliği
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Yiyecek ve İçecek İşletmeciliği
ADAY ÖĞRENCİLER
Taban Puanlar
Telegram Gruplarımız
Sosyal Medya Hesaplarımız
Erasmus+ Öğrenci Hareketliliği
KALİTE ÇALIŞMALARI
İLETİŞİM
Profesyonel Bıçak Eğitimi
Son Güncelleme : 01.10.2024 15:49
Son Etkinlikler
TUI Magic Life Bodrum Kariyer Günü
24 Mart 2025-24 Mart 2025
Allium Hotel Kariyer Günü
18 Mart 2025-18 Mart 2025
İş Hayatında Beden Dili ve Diksiyon
18 Mart 2025-18 Mart 2025
Okul Sektör Buluşması 19
05 Mart 2025-06 Mart 2025
Sürdürülebilir Turizm Rehberliği
27 Şubat 2025-27 Şubat 2026
Tümünü Gör
Yukarı