ANASAYFA
KURUMSAL
HAKKIMIZDA
VİZYON
MİSYON
İŞ AKIŞ SÜREÇLERİ
YÖNETİM
FAKÜLTE YÖNETİM KURULU
DEKANIMIZIN MESAJI
İÇ KONTROL
Hizmet Envanteri
Kamu Hizmet Standartları
Teşkilat Şeması
Organizasyon Şeması
Görev Dağılım Çizelgesi
Hassas Görevler Envanteri
Görev Tanımları
KURULLAR VE KOMİSYONLAR
BÖLÜMLER
Turizm İşletmeciliği / Tourism Management
Tourism Management (English Program)
Turizm İşletmeciliği (Türkçe Program)
Turizm Rehberliği
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Yiyecek ve İçecek İşletmeciliği
ADAY ÖĞRENCİLER
Taban Puanlar
Telegram Gruplarımız
Sosyal Medya Hesaplarımız
Erasmus+ Öğrenci Hareketliliği
KALİTE ÇALIŞMALARI
İLETİŞİM
English
Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi
Turizm Fakültesi
ANASAYFA
KURUMSAL
HAKKIMIZDA
VİZYON
MİSYON
İŞ AKIŞ SÜREÇLERİ
YÖNETİM
FAKÜLTE YÖNETİM KURULU
DEKANIMIZIN MESAJI
İÇ KONTROL
Hizmet Envanteri
Kamu Hizmet Standartları
Teşkilat Şeması
Organizasyon Şeması
Görev Dağılım Çizelgesi
Hassas Görevler Envanteri
Görev Tanımları
KURULLAR VE KOMİSYONLAR
BÖLÜMLER
Turizm İşletmeciliği / Tourism Management
Tourism Management (English Program)
Turizm İşletmeciliği (Türkçe Program)
Turizm Rehberliği
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Yiyecek ve İçecek İşletmeciliği
ADAY ÖĞRENCİLER
Taban Puanlar
Telegram Gruplarımız
Sosyal Medya Hesaplarımız
Erasmus+ Öğrenci Hareketliliği
KALİTE ÇALIŞMALARI
İLETİŞİM
Okul Sektör Buluşması 18
Son Güncelleme : 20.03.2024 10:24
Son Etkinlikler
Turizm ve Yiyecek İçecek Sektöründe Kariyer Olanakları ve Yöresel Tatların Modern Sunumu Paneli
26 Aralık 2024-27 Aralık 2024
Dekan Öğrenci Buluşması
24 Aralık 2024-24 Aralık 2025
Bitirme Projesi Bilgilendirme Toplantısı
13 Aralık 2024-13 Aralık 2024
Online MAXQDA ile Yapay Zeka Destekli Nitel Veri Analizi Eğitimi
12 Aralık 2024-12 Ocak 2025
Göbeklitepe'nin Sosyolojik Analizi
25 Kasım 2024-25 Kasım 2025
Tümünü Gör