KISMİ ZAMANLI ÖĞRENCİ BAŞVURU VE TAKİP SİSTEMİ

İlan edilen kontenjanlar dâhilinde size uygun birime başvuru işlemini gerçekleştirmek üzere https://sksportal.mu.edu.tr adresinden daha önce sizlere tanımlanmış olan @posta.mu.edu.tr uzantılı e-posta adresiniz ve şifreniz ile sisteme giriş yapınız. Söz konusu portalda yer alan kısmi zamanlı öğrenci menüsüne giriş yapınız. Sistemde yer alan anket sorularına eksiksiz ve doğru cevap veriniz. İstenen belgelerin yüklemesini yapınız. (Okunmayan ve uygunsuz belge olması durumunda başvurunuz reddedilecektir) İşlemleri tamamladıktan sonra sistem geçici kaydetme yapacak olup onay vermeniz durumunda başvurunuz birime ulaşacaktır. (Geçici kaydedilen başvurular tekrar düzenlenebilir olacaktır.) Başvurunuzun birim tarafından reddedilmesi durumunda sistemde kayıtlı olan GSM numaranıza sms yoluyla bilgilendirme yapılacaktır. (Başvuru süresi içerisinde düzeltme yapabilirsiniz) Çalışmaya hak kazanan öğrencilere Genel Sağlık Sigortasından yararlanma durumu ve Ziraat Bankası IBAN numarasının tanımlanacağı kısım gelecektir.
 
!!! HER BİR ÖĞRENCİNİN SADECE BİR BİRİME BAŞVURU HAKKI BULUNMAKTADIR.
 
!!! Şehit ve Gazi Yakını, %40 ve Üzeri Engel Durumu, Depremden Etkilenme Durumu ve Milli Sporcu seçeneklerinden herhangi birini işaretlemeniz durumunda belgenizi mutlaka sisteme kaydediniz.
Aksi taktirde sistem başvurunuzu kabul etmeyecektir.
 
Sonraki adımda, sizi tanıtır kısa özgeçmişinizi ve varsa yetenekleriniz ile Office programları kullanımı konusundaki becerinizi bu kısımda belirterek başvurunuza devam ediniz.
Ankette yer alan sorulara verilen cevapların sorumluluğu tamamen size aittir.
 
Eksik ve yanlış bilgi tespiti durumunda sözleşmeniz sonlandırılarak işten çıkış işleminiz gerçekleştirilecektir.
 
BAŞVURU DURUMUNUZU BAŞVURU SÜRESİNCE AYNI MENÜDEN SÜREKLİ OLARAK KONTROL EDİNİZ!

Son Güncelleme : 14.10.2024 09:34 Okunma Sayısı : 60

Son Duyurular