• ANASAYFA
  • KURUMSAL
    • HAKKIMIZDA
    • VİZYON
    • MİSYON
    • İŞ AKIŞ SÜREÇLERİ
    • YÖNETİM
    • FAKÜLTE YÖNETİM KURULU
    • DEKANIMIZIN MESAJI
    • İÇ KONTROL
      • Hizmet Envanteri
      • Kamu Hizmet Standartları
      • Teşkilat Şeması
      • Organizasyon Şeması
      • Görev Dağılım Çizelgesi
      • Hassas Görevler Envanteri
      • Görev Tanımları
    • KURULLAR VE KOMİSYONLAR
  • BÖLÜMLER
    • Turizm İşletmeciliği / Tourism Management
      • Tourism Management (English Program)
      • Turizm İşletmeciliği (Türkçe Program)
    • Turizm Rehberliği
    • Gastronomi ve Mutfak Sanatları
    • Yiyecek ve İçecek İşletmeciliği
  • ADAY ÖĞRENCİLER
    • Taban Puanlar
    • Telegram Gruplarımız
    • Sosyal Medya Hesaplarımız
    • Erasmus+ Öğrenci Hareketliliği
  • KALİTE ÇALIŞMALARI
  • İLETİŞİM
English
Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi
Turizm Fakültesi
  • ANASAYFA
  • KURUMSAL
    • HAKKIMIZDA
    • VİZYON
    • MİSYON
    • İŞ AKIŞ SÜREÇLERİ
    • YÖNETİM
    • FAKÜLTE YÖNETİM KURULU
    • DEKANIMIZIN MESAJI
    • İÇ KONTROL
      • Hizmet Envanteri
      • Kamu Hizmet Standartları
      • Teşkilat Şeması
      • Organizasyon Şeması
      • Görev Dağılım Çizelgesi
      • Hassas Görevler Envanteri
      • Görev Tanımları
    • KURULLAR VE KOMİSYONLAR
  • BÖLÜMLER
    • Turizm İşletmeciliği / Tourism Management
      • Tourism Management (English Program)
      • Turizm İşletmeciliği (Türkçe Program)
    • Turizm Rehberliği
    • Gastronomi ve Mutfak Sanatları
    • Yiyecek ve İçecek İşletmeciliği
  • ADAY ÖĞRENCİLER
    • Taban Puanlar
    • Telegram Gruplarımız
    • Sosyal Medya Hesaplarımız
    • Erasmus+ Öğrenci Hareketliliği
  • KALİTE ÇALIŞMALARI
  • İLETİŞİM

Ders Kayıt

2024-2025 Eğitim Öğretim Yılında ders kaydı yapacak öğrenciler aşağıdaki Öğrenci Kayıt Klavuzunu kullanabilirler.
 
TÜM BÖLÜMLERİMİZ İÇİN KAYIT KILAVUZU
 
Konaklama İşletmeciliği Bölümü Uyum Komisyonu Kararı
 
Seyahat İşletmeciliği Bölümü Uyum Komisyonu Kararı
 
Yiyecek İçecek İşletmeciliği Bölümü Uyum Komisyonu Kararı


Bölümlerin Müfredatları;
  • Gastronomi ve Mutfak Sanatları (%30 İngilizce)
  • Konaklama İşletmeciliği
  • Konaklama İşletmeciliği (Uzaktan Öğretim)
  • Seyahat İşletmeciliği
  • Turizm İşletmeciliği
  • Turizm İşletmeciliği (İngilizce)
  • Turizm Rehberliği (%30 İngilizce)
  • Yiyecek ve İçecek İşletmeciliği
  • ADAY ÖĞRENCİ
  • Turizm İşletmeciliği Anabilim Dalı
  • Sağlık Turizmi İşletmeciliği Anabilim Dalı
  • İş İlanları
  • Ders Programları
  • Çift Ana Dal ve Yan Dal
  • Fakültemizin Erişilebilirlik Ödülleri
  • Ders Kayıtları
  • Mezun Öğrenci İş Süreci
  • TUBİTAK Öğrenci Projeleri
  • Kalite Çalışmaları
  • Akademik Takvim
  • Yönetmelikler ve Yönergeler
  • Staj Belgeleri
  • Engelsiz Kampüs
  • Fakülte Engelli Öğrenci Danışmanı


Copyright © 2019 Bilgi İşlem Daire Başkanlığı