Nirvana Hotels Management Trainining (MT) Programı

Management Training (MT) Programı; genç, istekli, arzulu turizm öğrencilerinin kendilerini keşfetmeleri ve kariyerlerine sağlam bir başlangıç yapmaları için uzun bir yolculuğun ilk adımı olarak planlanmıştır. Nirvana Hotels, genç öğrencilere kariyer fırsatları sunduğu bu programda; bünyesinde verecek olduğu meslek eğitiminin sonucunda başarı gösterecek adayların, alanlarında uzman birer orta ve üst düzey yönetici olarak sektöre kazandırılmalarını amaçlamaktadır. Turizm öğrencilerine, uzun süreli iş imkânları sunulan bu program ile Nirvana Hotels, bünyesinde eğitim görmelerini sağladıkları adayların, Turizm Sektörü ve Kilit Grup’a değer katacak nitelikli üst düzey yöneticiler olarak yetiştirilmelerini hedeflemektedir.

Programa İlişkin detaylara buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Son Güncelleme Tarihi : 18.07.2022 17:04 Okunma Sayısı : 725