2023 YILI YAZ DÖNEMİ STAJ DUYURUSU

STAJ EVRAKLARI ÖĞRENCİ İŞLERİNDEN VERİLMEKTEDİR.

ZORUNLU MESLEK STAJINI  YAPMAK İSTEYEN ÖĞRENCİLER İÇİN İLGİLİ YERLERE ONAYLATILMIŞ OLARAK STAJ EVRAKLARININ ÖĞRENCİ İŞLERİNE SON TESLİM TARİHİ: 12 HAZİRAN 2023

STAJLAR 11 TEMMUZ 2023 TARİHİ İLE 31 AĞUSTOS 2023 TARİHLERİ ARASINDA YAPILACAKTIR.

1. 12 HAZİRAN 2023 TARİHİNE KADAR EVRAKLARINI TESLİM ETMEYEN ÖĞRENCİLER  BİR SONRAKİ YIL STAJI TEKRAR EDECEKLERDİR.
2. STAJ YAPMAKTAN VAZGEÇEN ÖĞRENCİLERİN ACİLEN OKULA TELEFONLA BİLGİ VERMESİ GEREKMEKTEDİR.
3.ÖĞRENCİNİN STAJ YAPTIĞI SÜRE İÇERİSİNDE İŞ KAZASI GEÇİRMESİ DURUMUNDA SGK VE İŞKUR’A BİLDİRMESİ VE  AYNI GÜN İÇERİSİNDE FAKÜLTEMİZE HABER VERMESİ  ZORUNLUDUR. BİLDİRMEZ İSE DOĞACAK KANUNİ CEZAİ SORUMLULUK ÖĞRENCİNİN KENDİNE AİTTİR.
4.UZAKTAN EĞİTİM ÖĞRENCİLERİ DE AYNI ŞEKİLDE STAJ PROGRAMI DOĞRULTUSUNDA STAJLARINI YAPACAKLARDIR.
5.STAJ DEĞERLENDİRME FORMU VE STAJ FORMUNUN, STAJ KOMİSYONUNA 31 EKİM 2023  TARİHİNE KADAR TESLİM EDİLMESİ ZORUNLUDUR.
6.MESLEKİ STAJ DERSİ SEÇİMİNİ YAPMAYAN ÖĞRENCİLER, STAJINI YAPAMAZ.
7. MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ MESLEK STAJLARI YÖNERGESİ VE TURİZM FAKÜLTESİ BÖLÜMLERİ YAZ DÖNEMİ ÖĞRENCİ STAJ ESASLARINA GÖRE EĞİTİM-ÖĞRETİM DÖNEMİ DEVAM EDERKEN ÖĞRENCİLERİMİZ STAJ YAPAMAZLAR.
8. YAZ OKULUNA KAYIT YAPTIRMIŞ ÖĞRENCİLERİMİZ STAJ YAPAMAZLAR.

STAJ DOSYASI ALMAK İÇİN MÜRACAT: MUSTAFA ŞAH
telefon: 05542012976  -  02522112033
e-posta:
msah@mu.edu.tr

STAJ YAPACAK ÖĞRENCİLERİMİZ İÇİN STAJ SÜRECİ;

1- Staj yapacak öğrencilerimiz için ilk adım fakültemiz öğrenci işlerinden staj formu ve evraklarını almaktır.
2- Öğrencilerimiz 20/03/2023 tarihinden itibaren staj formu ve evraklarını öğrenci işlerinden alabilirler.
2- Öğrencilerimiz; öğrenci işlerinden aldığı evraklardan biri olan Sosyal Güvenlik Kurumu Belgesini, Sosyal Güvenlik Kurumuna onaylatmalıdırlar.
3- Öğrencilerimiz; öğrenci işlerinden aldığı evraklardan biri olan Staj Başvuru Formu’nu, staj yapacakları işletmeye onaylatmalıdırlar.
4-Sosyal Güvenlik Kurumu Belgesi ile Staj Başvuru Formu’nu Onaylı olarak 12 Haziran 2023 tarihine kadar öğrenci işlerine teslim etmelidirler.
5-Öğrencilerimiz 11 Temmuz itibarı ile staja başlayabilecek olup, staj dönemi 11 Temmuz-31 Ağustos 2023 tarihleri arasını kapsadığından, bu tarihler arasında staj yapmaları gerekmektedir.
6- Staj yapacak öğrencilerimiz bölümüne ait "Yaz Dönemi Öğrenci Staj Esasları"ndan sorumludur.

Son Güncelleme Tarihi : 24.05.2023 13:58 Okunma Sayısı : 1631

Son Duyurular