Turizm Haftası Coşkuyla Kutlandı

Turizm haftası Fakültemizde düzenlenen etkinliklerle kutlandı. 16 Nisan 2024 günü Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Turhan Kaçar, Fakülte Dekan Vekilimiz Prof. Dr. Gökhan Ayazlar ve Muğla Vali Yardımcısı Murat Sarının açılış konuşmaları sonrasında, Muğla İl Kültür Turizm Müdürü Hüseyin Toprak, Hotel Forex Kurucusu Melih Baş ve Prime Beach Hotel Genel Müdürü  Mehmet Biçer'in yaptığı söyleşi ile başladı. Söyleşinin ardından TUI Magic Life Hotel Executive Şefi Gökhan Demirbaşçı ve ekibi Keşkek ve Tarhana atölyesini gerçekleştirdi. Etkinliğin 2. Gününde; Coral Travel'dan Boğaç Fethi Gülderen (Odeon Ege Bölge Müdürü) , Bülent Karaman (Odeon Marmaris Ofis Müdürü)  ve Halil Kürtün'ün (Odeon Kuşadası ve Bodrum Operasyon Müdürü) katılımıyla "Uluslararası Tur Operatörlüğü" konulu bir panel düzenlendi. Panelin ardından Bertuğ Açıkova (Efe Rakı/ Akademi Marka İletişim Uzmanı) "Distile Fermante İçecekler" konulu bir seminer gerçekleştirdi. Etkinliğimizin 3. gününde ise Odeon Tur'un katkılarıyla ve kazı başkanı Prof.Dr.Bilal Söğüt ve yardımcısı Eylem Özdemir'in destekleriyle, profesyonel turist rehberleri Dr. Saim Aslan, Rıza Öztürk, Musa Kazım Erginoğlu, Alparslan Çetinkaya rehberliğinde Stratonikeia Antik Kenti, Osman Hamdi Bey Konağı ve Lagina Kutsal Alanı gezisi gerçekleştirildi. Gerçekleşen tura fakültemiz öğretim üyeleri; Prof. Dr. Gökhan Ayazlar, Prof. Dr. Cafer Topaloğlu, Doç. Dr Funda Ön, Doç. Dr. Reyhan Arslan Ayazlar, Doç. Dr. Uğur Çalışkan, Dr. Öğr. Üyesi Nur Çelik İlal, Dr. Öğr. Üyesi Filiz Gümüş Dönmez, Dr. Saim Aslan, Bahar Sena Yılmaz, Ulaş Kılıçarslan ve  Turizm İşletmeciliği Bölümü, Turizm Rehberliği Bölümü, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü, Yiyecek ve İçecek Bölümü öğrencileri ile toplam 130 öğrenci katıldı.
Etkinliğimizin gerçekleşmesine katkı sağlayan paydaşlarımıza teşekkür eder, tüm turizm çalışanlarının turizm haftasını kutlarız.

Etkinlik fotoğrafları için tıklayınız

Son Güncelleme Tarihi : 19.04.2024 13:19 Okunma Sayısı : 139