Öğrencimizden TUBİTAK 2209-A Proje Başarısı

TÜBİTAK Bilim İnsanı Destek Programları Başkanlığı (BİDEB) tarafından yürütülen, 2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı 2023 yılı 1. dönem kapsamında  Yürütücülüğünü Öğrencilerimizden Emre Temür'ün, proje danışmanlığını ise fakültemiz öğretim üyelerinden Doç. Dr. Şaban Kargiglioğlu'nun yaptığı  "Muğla İline ait Coğrafi İşaretli Ürünler Kullanılarak Yeni Bir Cheesecake Reçetesi Geliştirilmesi" başlıklı proje destek almaya hak kazanmıştır. Öğrencimizi ve sayın öğretim üyemizi başarılarından dolayı tebrik ederiz.

Doç. Dr. Şaban KARGİGLİOĞLU (Proje Danışmanı)       Emre TEMÜR (Proje Yürütücüsü)

Son Güncelleme Tarihi : 02.10.2023 13:47 Okunma Sayısı : 261