Dekanımız "Bir Sevgi Yeter" Konferansına Katıldı

Son Güncelleme Tarihi : 10.05.2017 09:24:15

Dekanımız Prof. Dr. Ozan BAHAR, 9 Mayıs 2017 Salı günü Milas Kent Konseyi tarafından düzenlenen “Bir Sevgi Yeter” başlıklı konferansa katılmıştır. Milas Kent Konseyi Engelliler Meclisi tarafından düzenlenen; Milas Belediye Başkan Yardımcısı Zeynep Mat, Kent Konseyi Başkanı Yrd. Doç. Dr. Mehmet Günlük, Kent Konseyi Engelliler Meclisi Başkanı Selami Şahin, ilçe genelindeki engelli vatandaşlarımızın eğitim gördüğü kurum ve kuruluşların yöneticileri, Muğla Büyükşehir Belediyesi Sosyal İşler Müdürlüğü yetkilileri, bazı mahalle muhtarları ve çok sayıda engelli yurttaşın katıldığı konferans, Aşkıdil Akarca Toplantı Salonu’nda gerçekleşmiştir. Konferansa konuşmacı olarak katılan BAHAR, katılımcılara hayat hikayesini anlatmış ve dinleyicilere "Asla Pes Etmek Yok" diyerek başarının anahtarının azim, sabır ve sevgi olduğunu ifade etmiştir.

Konferansa dair daha detaylı bilgi edinmek için Milas Belediyesi'nin internet sayfası linkine buradan ulaşabilirsiniz.