Öğrencilerimiz "Kariyer Uçuşu"nda Hayallerini Uçurdu

“Kariyer Uçuşu” konferansı Ömer Durna’nın muhteşem sunumuyla 08.12.2015 Salı günü saat 14.30’da fakültemizde gerçekleştirilmiştir. Konferansa büyük bir ilgi gösteren öğrencilerimizin yanı sıra, Muğla Vali Yardımcısı Sayın Kamil Köten, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Bayram Akça ve Prof. Dr. Nevres Hürriyet Aydoğan hocalarımız, Üniversite Genel Sekreteri Sn. Nagehan Şahin, TGS Bodrum Müdürü Mustafa Usta, THY Bodrum Müdürü Turan Yardımcı ve fakültemiz öğretim üyeleri katılmıştır. Ömer Durna kendi hayatından bahsettiği başarı basamaklarını tırmanma hikayesiyle öğrencilerimizi oldukça etkilemiştir. Ömer Durna sunumunun sonuna doğru öğrencilerimize çekilişle uçak maketi ve uçak bileti hediye etmiştir. Öğrencilerimizin “uçaklarını” uçurduğu sunumun sonunda katılımcılara plaket verilmiştir.

Son Güncelleme Tarihi : 09.12.2015 11:38:10 Okunma Sayısı : 931