Fakültemiz İle Titanic, Xanadu Island ve Lujo Hotel Arasında İş Birliği Sözleşmesi İmzalandı

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi ile Titanic, Xanadu Island ve Lujo Hotel arasında “Marka Dersleri”nin yürütülmesine ilişkin iş birliği sözleşmesi imzalandı.
Turizm alanında ilk olarak gösterilen bu sözleşme, Üniversitemiz Turizm Fakültesinde müfredata alınacak olan “Marka Dersleri” ile ilgili yürütülecek sürece ilişkin konuları içeriyor.
İmza törenine Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Çiçek, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Artay Yağcı, Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Cafer Topaloğlu, Titanic Otel adına Yönetim Kurulu Üyesi Muhammet Mert Aygün, Xanadu Island Otel adına Genel Müdür İsmail Kasimi, Lujo Hotel adına Yönetim Kurulu Başkanı Çağsal Kılıçkaya ile firma temsilcileri ve departman müdürleri, Turizm Fakültesi Dekan Yardımcıları katıldı.
İmza töreninde konuşan Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Çiçek, çalışmada emeği geçenlere teşekkür ederek protokolün öğrencilerimize hayırlı olması temennisinde bulundu.
Otel temsilcileri ise Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Turizm Fakültesi ile böyle bir iş birliği kurmanın kendilerini çok mutlu ettiğini belirtti.
Sözleşme ile Titanic, Xanadu Island ve Lujo Hotel marka dersinin adını belirlemeyi; verilecek dersin içeriğinin ve müfredatının ihtiyaçlar doğrultusunda geliştirilmesine katkı sağlamayı; yılda en az bir kez Üniversitemiz ile birlikte belirlenecek konuda Atölye Çalışması, Marka Konferans ya da Kişisel Gelişim Semineri yapmayı ve Kariyer Günlerine katılarak öğrencilere mülakat konusunda bilgi vermeyi taahhüt ediyor.
Üniversitemiz ise konu ile bağlantılı olarak staj ücretleri, yasal izinler ve sigortalılık gibi tüm yükümlülükleri yerine getirecek.
 

Son Güncelleme Tarihi : 18.07.2022 16:09 Okunma Sayısı : 1083

Son Haberler