Mezuniyet Törenimiz Gerçekleşti

Son Güncelleme Tarihi : 27.05.2019 11:41:32

2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı Mezuniyet Törenimiz gerçekleşti.

Üniversitemiz Atatürk Kültür Merkezinde düzenlenen törene; Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Çiçek, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Adnan Çevik, Fakülte Dekanları, öğretim elemanları, idari personel ile öğrenciler ve öğrenci yakınları katıldı.

Törenin açılış konuşmasını yapan Rektör Prof. Dr. Hüseyin Çiçek, yükselen bir marka olan Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesinin, ülke turizmine katkı sağlayacak ve turizm gücünü arttıracak olan mezunlarını uğurlamanın gurur ve mutluluğunu yaşadığını ifade etti. Rektör Çiçek; “İnanıyorum ki mezuniyetlerini gerçekleştireceğimiz öğrencilerimiz ülkemizin turizm gücüne güç katacaktır. Bilindiği üzere Muğla ve Ege Bölgesi ülkemiz turizmi açısından kıyas kabul etmeyecek derecede önemli bir konuma sahip. Bu nedenle Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi olarak kilit nokta sayılabilecek bir yerde bulunmaktayız. Turizmin hemen hemen bütün alanlarında faaliyet göstermenin mümkün olduğu bir turizm cennetinde bulunan üniversiteden mezun olan öğrencilerimiz, öğrenim hayatlarının her anında turizmle iç içe olma imkânı bulmuştur. Sadece 2019 Yılında toplam 481 öğrencimiz staj başvurusu yapmıştır. Şüphesiz bu deneyimler onların öğrenim hayatları sonrasında onlara bir adım önde olma fırsatı sağlayacaktır. Yeni kurulan Turizm İşletmeciliği Bölümü %100 İngilizce Programımız 2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılından itibaren ilk defa öğrenci alarak eğitim-öğretime başlamasıyla da ilerleyen yıllarda ülke turizmine farklı dallarda mezunlar vermeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Açılış konuşmalarının ardından 2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılında Turizm Fakültesinde dereceye giren lisans öğrencilerine başarı belgeleri ve mezuniyet belgesi takdimi yapıldı. Tören, Turizm Fakültesi öğrencilerinin katılımcılar ile birlikte mezuniyet heyecan ve mutluluklarını keplerini havaya atarak taçlandırmaları ile son buldu.

Mezuniyet Töreni Fotolarına Buradan Ulaşabilirsiniz

Ders Programları 2018-2019