DOKTOB Turizm Değerlendirme Toplantısı Düzenlendi

DOKTOB’un (Dalaman, Ortaca, Köyceğiz Turistik Otelciler ve Turizm İşletmeleri Birliği) Hilton Dalaman Sarıgerme Resort & Spa Hotel’de düzenlemiş olduğu Turizm Değerlendirme Toplantısı’na Sn. Muğla Valisi Amir Çiçek, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Rektörü Sn. Prof. Dr. Mansur Harmandar, Muğla Milletvekili Sn. Hasan Özyer ve Muğla Milletvekili Sn. Nurettin Demir, Dalaman Kaymakamı Sn. Yılmaz Şimşek, Ortaca Kaymakamı Sn. Fatih Ürkmezer, Köyceğiz Kaymakamı Sn. Gürkan Demirkale, Dalaman Belediye Başkanı Sn. Muhammet Şaşmaz, Ortaca Belediye Başkanı Sn. Hasan Karaçelik, Köyceğiz Belediye Başkanı Sn. Kamil Ceylan ve Fakültemiz Dekanı Sn. Prof. Dr. Ozan Bahar iştirak etmiştir. Program DOKTOB Başkanı ve Dalyan Resort Hotel Sahibi Sn. Yücel Okutur’un konuşmasıyla başlamış ve Muğla Valisi Sn. Amir Çiçek ile üniversitemiz adına Dekanımız Prof. Dr. Ozan Bahar’ın konuşmasıyla devam etmiştir. DOKTOB ve üniversitemiz arasında geçen yıl düzenlenen işbirliği protokolü toplantının esas gündem maddelerinden birini teşkil etmiştir. Toplantıda 2016 turizm sezonu değerlendirilmesi yapılmış ve geleceğe yönelik öneriler paylaşılmıştır. Muğla ili ve ilçeleri için oldukça önemli olan bu değerlendirme toplantısı iftar yemeği ile sona ermiştir.

Son Güncelleme Tarihi : 09.06.2016 15:11:15 Okunma Sayısı : 892