Yiyecek-İçecek İşletmeciliği Bölümü Tanıtım Semineri Düzenledi

Fakültemiz tarafından belirli aralıklarla yapılan tanıtım etkinlikleri kapsamında, Yiyecek-İçecek İşletmeciliği Bölüm Başkanlığı tarafından, 14 Kasım 2018 günü Gazi Anadolu Lisesi’nde bir tanıtım semineri düzenlendi.

Yiyecek-İçecek İşletmeciliği Bölüm Başkanı Doç. Dr. Burhan Kılıç, bölüm öğretim üyeleri Dr. Öğr. Üyesi Aydan Bekar ve Dr. Öğr. Üyesi Özer Şahin ile Arş. Gör. Volkan Aktan tarafından gerçekleştirilen seminerde, 11. ve 12. sınıf öğrencilerine kariyer planlamalarında yardımcı olmak ve üniversitemizi, fakültemizi ve Yiyecek-İçecek İşletmeciliği bölümünü tanıtmak amacıyla bir sunum yapıldı. Kampüs yaşamı, Yiyecek-İçecek İşletmeciliği bölümü istihdam olanakları, staj ve değişim programları hakkında detaylı bilgilerin verilmesinin ardından, öğrencilerden gelen sorular cevaplandı.

Son Güncelleme Tarihi : 13.12.2018 15:58:56 Okunma Sayısı : 481