Turizm ve Güvenlik Algısı Semineri Gerçekleşti

Muğla il Jandarma Komutanı Tuğgeneral Coşkun Sel 2 Mayıs 2018 Çarşamba günü, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Turizm Fakültesi öğrencileriyle bir araya geldi. Turizm Fakültesi’nde gerçekleşen etkinlikte Tuğgeneral Sel “Turizm ve Güvenlik Algısı” başlığıyla yaptığı sunumda öncelikle, Muğla ili turizmi ve şehrin güvenlik yapısı hakkında bilgiler verdi. Sunumun devamında Jandarma Teşkilatının genel yapısı ve envanteri hakkında bilgi verdikten sonra Teşkilatın personel temin sürecini ve süreçte dikkat edilen hususlar hakkında bilgi vererek sunumunu noktaladı.

Sunum sonrası öğrencilerin sorularını yanıtlayan Sel, Jandarmanın geleceği hakkında öğrencilere büyük iş düştüğünü vurguladı. Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ozan Bahar Fakülte öğrencileri adına Tuğgeneral Sel’e günün anısına bir plaket takdim etti.

Son Güncelleme Tarihi : 14.02.2019 16:19:54 Okunma Sayısı : 482