Sektör Paydaşları ve Öğrencilerimiz “Alternatif Turizm Paneli”nde Buluştu

Her yıl 15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan Turizm Haftası etkinlikleri kapsamında düzenlenen “Alternatif Turizm” paneli 21 Nisan 2015 Salı günü gerçekleşmiştir. Turizm Fakültemizin Muğla Büyükşehir Belediyesi Turizm Gençlik ve Spor Dairesi Başkanlığı ile birlikte düzenlediği panele gösterilen ilgi oldukça yoğun olmuştur. Moderatörlüğünü fakülte dekanımız Prof. Dr. Ozan Bahar’ın yaptığı panelde, Turizm, Gençlik ve Spor Daire Başkanı Ali İnan, TÜRSAB Marmaris Bölgesel Yürütme Kurulu Başkanı İsmail Özbozdağ, TURSAB Bodrum Bölgesel Yürütme Kurulu Başkanı Sevinç Gökbel, fakültemiz öğretim üyelerinden Yrd. Doç. Dr. Alper Aslan, Yasmin Bodrum Resort Otel Genel Müdürü Erhan Ünaldı ve Kempinski Hotel Barbaros Bay Bodrum Genel Müdür Yardımcısı Arzu Topçu Civak konuşma yapmıştır. Üniversite Rektörümüz Prof. Dr. Mansur Harmandar ile Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Yusuf Ziya Erdil'in de katılım gösterdiği panelin sonunda konuşmacılara ödülleri verilmiştir.

Son Güncelleme Tarihi : 01.06.2015 14:48:20 Okunma Sayısı : 773