Öğrenci Toplulukları Merkezi (Mavi Çatı) Açıldı

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi (MSKÜ) Öğrenci Toplulukları Merkezi olarak yeniden düzenlenen Mavi Çatı’nın açılış töreni, yoğun bir katılımla gerçekleşti.

Üniversitemiz Rektörlüğü himayesinde, “Öğrenci merkezli üniversite” vizyonu ile tasarlanan en önemli projelerden biri olan Mavi Çatı Öğrenci Toplulukları Merkezi açılışı, öğrencilerin de kurdele kesme törenine katılımı ile renkli görüntülere sahne oldu.

Fakültemiz bünyesinde kurulan "Seyahat, Kültür ve Turizm Topluluğu" ve "Turizm ve Gastronomi Topluluğu"na katılmak isteyen veya  topluluklar hakkında bilgi almak isteyen öğrencilerimiz aşağıdaki günlerde Mavi Çatı'da açılan standlara uğrayabilirler;

Seyahat, Kültür ve Turizm Topluluğu - Perşembe

Turizm ve Gastronomi Topluluğu - Salı

Mavi Ã?atı Ã?Ä?renci Toplulukları Merkezi MuhteÅ?em Etkinliklerle Açıldı

Görüntünün olası içeriÄ?i: 8 kiÅ?i, Abdi Can Dertliçoban ve Serhat Sönmez dahil, gülümseyen insanlar, ayakta duran insanlar