Etkinliğimiz 4 Mayıs Cuma Günü "Elibelinde Tarım" Projesinin kurucusu Sayın Aslı Aksoy'un katılımıyla Mutfak Atölyesi'nde gerçekleşti. Etkinlikte Aksoy Kuşkonmaz'ın topraktan mutfağa geliş süreciyle ilgili bilgilerin yanında iyi bir kuşkonmazda olması gereken niteliklerden bahsetti.Kısa söyleşinin ardından mutfağa geçen öğrencilerimiz kuşkonmaz ile ilgili hünerlerini gösterdi.
Etkinlik Sonunda Fakülte Dekanımız Prof. Dr. Ozan Bahar ve Yiyecek İçecek İşletmeciliği Bölüm Başkanımız Doç. Dr. Burhan Kılıç günün anısına Aslı Aksoy'a plaket takdim etti. Fakültemiz adına etkinliğimize katılan sayın Aksoy'a ve değerli öğrencilerimize teşekkürlerimizi iletiriz.