Motivasyon Atölyesi ile "Başarının Şifresi" ve "Daha Fazlasını İste!" Semineri Düzenlendi

20 Şubat 2017 Pazartesi günü saat 13.30'da fakültemiz 9 No'lu Amfide Hilton Dalaman Sarıgerme Resort&Spa Hotel İnsan Kaynakları Yöneticisi Sn. Zeynep Naz Çelik ve Motivasyon Atölyesi ile tanınan Sn. Emir Hepoğlu öğrencilerimize kariyer basamaklarında başarıyla ilerlemenin şifrelerini anlatmıştır. Kariyer koçluğu da yapan Zeynep Naz Çelik, kişisel değerlerin, bireysel farkındalığın, hayallerin, yaratıcılığın ve duygusal zekanın öneminden bahsederken, 26 yıldır turizm sektörü içerisinde olan Emir Hepoğlu ise öğrencilerimize doğaçlama oyunlar araclığıyla Çelik'in vurguladığı noktaları uygulamalı olarak göstermiştir. Seminer sonunda yapılan çekilişle üç öğrencimize kariyer koçluğu, iki öğrencimize ise Emir Hepoğlu'nun "Otel Faresi" isimli kitabı hediye edilmiştir. Zeynep Naz Çelik ve Emir Hepoğlu'na plaketlerini fakülte dekanımız Prof. Dr. Ozan Bahar takdim etmiştir.

Son Güncelleme Tarihi : 30.03.2017 21:07:30 Okunma Sayısı : 336