Fakültemiz Çanakkale’ye Çıkartma Yaptı

12-15 Kasım 2015 tarihleri arasında ÇOMÜ Dardanos Yerleşkesi’nde gerçekleştirilen ve Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Turizm Fakültesi’nin düzenlediği 16. Ulusal Turizm Kongresi’ne fakültemizden birçok öğretim üyesi katılım göstermiştir. Fakültemiz dekanı Prof. Dr. Ozan Bahar’ın oturum başkanlığı yaptığı kongrede dekan yardımcılarımız Doç. Dr. Umut Avcı, Yrd. Doç. Dr. Gökhan Ayazlar, Yiyecek İçecek İşletmeciliği bölümü öğretim üyelerimizden Doç. Dr. Burhan Kılıç, Konaklama İşletmeciliği bölümü öğretim üyelerimizden Doç. Dr. Hüseyin Çeken ve araştırma görevlilerimiz Derya Güney, Faruk Yüksel, Funda Ön Esen, Emine Yılmaz, Saim Aslan ve Nisan Yozukmaz yaptıkları çalışmalarla yer almıştır.

Kongrenin sonunda yapılan törende dekanımız 2016 yılında düzenlenecek olan ve fakültemizin ev sahipliği yapacağı 17. Ulusal Turizm Kongresi hakkında sunum yapmıştır. Daha sonra gerçekleşen devir teslim töreninde Ulusal Turizm Kongreleri Danışma Kurulu Karar Defteri 17. Ulusal Turizm Kongresi’ne ev sahipliği yapacak olan fakültemizin dekanı Prof. Dr. Ozan Bahar’a takdim edilmiştir.

Son Güncelleme Tarihi : 09.12.2015 10:43:56 Okunma Sayısı : 1270