Amatör Denizci Belgesi Kursu

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı’nın; Cumhuriyetimizin 100. kuruluş yıl dönümü olan 2023’e kadar "1 Milyon Amatör Denizci" hedefini gerçekleştirmek ve "Denizci Millet, Denizci Ülke" hedefine ulaşmak amacıyla başlatmış olduğu proje kapsamında Turizm Fakültesi ve Marmaris Liman Başkanlığı işbirliğiyle Amatör Denizci Belgesi Kursu düzenlenecektir. Bu kapsamda fakültemizde, 22 Şubat 2019 Cuma günü saat 18.00'de Marmaris Liman Başkanlığı tarafından eğitim verilecek olup, eğitim sonunda yapılacak sınavda başarılı olan adaylara "Amatör Denizci Belgesi" verilecektir.

Amatör Denizci Belgesine sahip olan kişiler 2.5 Metre ile 24 metre arasında özel tekneleri kullanabilmektedir. Kurs tüm akademik ve idari personelimize ve öğrencilerimize açıktır.

Amatör Denizci Belgesi İçin Gerekli Belgeler;

• 1 Fotoğraf (Biyometrik veya Güncel Arka Fon Beyaz Vesikalık)
  • Nüfus Cüzdanı Fotokopisi
  • Sürücü Belgesi Fotokopisi (Olmaması durumunda “B Sınıfı Sürücü Olur” Sağlık Raporu)
  • Belge Harcı (21 Şubat Tarihine Kadar Vergi Dairesi Veznelerinden Yatırılacaktır)

Kurs hakkında detaylı bilgi ve başvuru için Arş. Gör. Ulaş Kılıçarslan ile irtibata geçiniz.

22.02.2019

Son Etkinlikler