Fakültemiz EMITT 2017'de!

Fakültemiz öğretim üyelerinden Seyahat İşletmeciliği Bölüm Başkanı Doç. Dr. Doğan KUTUKIZ, Konaklama İşletmeciliği Bölüm Başkanı Doç. Dr. Hüseyin ÇEKEN, Arş. Gör. Volkan AKTAN ile fakültemiz öğrencilerinden Pelin BAKİ, Gönül UĞUZALP, Sinem KILIÇ, ve Abdi Can DERTLİÇOBAN fakültemizi, üniversitemizi ve Muğla’yı tanıtmak adına Muğla İl Kültür Turizm Müdürlüğü ile birlikte 26-29 Ocak 2017 tarihlerinde düzenlenen 21. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMITT 2017)’na katılmıştır.
 
Dünyanın ve Türkiye’nin dört bir yanından gelen turizm profesyonelleri ile turizm şirketlerini ziyaretçilerle buluşturan EMITT’in açılışı Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı’nın katılımıyla gerçekleştirilmiştir. Bu yıl 70 bin metrekarelik 12 salonda, 5.000 kurum ve kuruluşun yer aldığı fuara 80 ülke katılmış ve fuarı turizm profesyonelleri ve tatil planı yapan tüketicilerden oluşan 46.670 ziyaretçi ziyaret etmiştir.
 
Dünyanın en büyük 5 fuarından biri olarak gösterilen EMITT’te, “Turizmde Yeni Hedefler ve Stratejiler”, “Özgünlükleriyle Markalaşan Şehirler” ve “Kent, Kültür ve Yaşam: Mardin” başlıklı paneller düzenlenerek sektör temsilcilerine bilgi verilmiştir.

 

Son Güncelleme Tarihi : 13.03.2017 15:08:38 Okunma Sayısı : 572

Son Duyurular