Sushi Training Course

Yiyecek-İçecek İşletmeciliği Bölüm Başkanlığı tarafından, Ekol Food işbirliğiyle Sushi Eğitimi düzenlendi. 21 Aralık Cuma günü Yiyecek İçecek İşletmeciliği bölümü, Mutfak Uygulamaları dersine misafir olarak katılan Ekol Food AR-GE Şefi Barış Sönmez Işık, öncelikle tarihi yaklaşık bin yıl önceye dayanan Sushi ile ilgili genel bilgiler verdi ve Sushi yapımında kullanılan malzemeleri tanıttıktan sonra Sushi yapımı üzerine eğitim verdi.

Eğitime öğrencilerimizin yanı sıra, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Bakiye Uğur, Fakültemiz, Tıp Fakültesi ve Adnan Menderes Üniversitesi öğretim elemanları da katıldı. Eğitimin sonrasında öğrencilerimiz, rektör yardımcımız ve fakültemiz öğretim elemanları da sushi yapımındaki hünerlerini sergilediler.

Etkinlik bitiminde Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Bakiye Uğur ve Turizm Fakültesi Dekan Yardımcısı ve Yiyecek İçecek İşletmeciliği Bölüm Başkanı Doç. Dr. Burhan Kılıç, günün anısına Barış Sönmez Işık ve Ekol Food ailesine plaket takdim etti.

Etkinliğimize katılan Sayın Işık’a, rektör yardımcımıza,  Mutfak Uygulamaları dersi öğretim elamanı Öğr. Gör. Dr. Alper Kurnaz’a, değerli öğretim elemanlarımıza ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Etkinlik boyunca çekilen tüm fotoğraflara ulaşmak için tıklayınız: 21 Aralık 2018 Sushi Eğitimi 

Last Update : 04.03.2019 11:38:47 Number of Views : 871

News